Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participació dels grups d’Olèrdola en l’espectacle teatral “Per viure el cementiri, no cal morir-se”

El muntatge es va veure aquest dissabte i es programarà el 17 d’octubre per la Trobada de grups amateurs de Catalunya

dijous 18 juny 2015

Integrants dels grups de teatre El Folre de Sant Pere Molanta i l’Arrel de Sant Miquel tenen una participació activa en l’espectacle “Per viure el cementiri, no cal morir-se”, produït per la Coordinadora GATAP. El muntatge era una de les propostes destacades aquest darrer cap de setmana del Festival EVA, En Veu Alta, i es podrà veure dins de les activitats que es preparen el 17 d’octubre en motiu de la Trobada de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya, que acollirà Vilafranca. Assumpció Raventós, del grup de teatre El Folre, va participar en una de les 14 accions que s’escenificaven al cementiri de Vilafranca aquest darrer dissabte.(àudio)

Sota la direcció de Valeri Laguna, l’espectacle aprofitava llocs emblemàtics del cementiri, com l’espai dedicat a la memòria dels soldats republicans morts.(àudio)

Aquesta era la segona vegada que dins del Festival Eva es programava un espectacle al cementiri. La experiència ha estat positiva i el públic va respondre.(àudio)

El grup El Folre actua aquest diumenge, 21 de juny, al teatre de Cal Bolet de Vilafranca amb “Revisió anual”. La funció és solidària i s’organitza per captar fons per a la Junta Local de Vilafranca de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC).

Document Actions