Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participació i gran ambient en la 7a Festa de les Famílies de l’escola Circell

La pluja va aparèixer just quan acabaven les activitats i va respectar la jornada lúdica

dilluns 23 maig 2016

Aquest diumenge, des de les 11 del matí i fins prop de les 5 de la tarda, ha tingut lloc a la Muntanyeta la 7a edició de la Festa de les Famílies. Convocada per l’AMPA de l’escola Circell de Moja, aquest any una de les principals novetats de la Festa era la seva ubicació. Es mantenia la Muntanyeta, però en l’emplaçament de la zona de picnic situada a l’entorn de les barbacoes de la finca municipal. La variada programació estava pensada per afavorir que la jornada fos un espai de relació entre les famílies de l’escola, compartint un dia a la natura. Eva Torralba, presidenta de l’AMPA de l’escola Circell, subratllava que havia estat un complert dia de famílies i oferia una valoració global del tot positiva.(àudio)FestaFamlies2OK.JPG

A les 11 del matí es va fer una caminada per l’entorn de la Muntanyeta. Després es va poder participar en una sessió guiada de ball llatí i es van fer partits esportius. El dinar va incloure postres i cafès que oferia una Food truck, una furgoneta amb serveis de menjars. La darrera activitat, a primera hora de la tarda, va ser la representació de l’obra “La rateta que escombrava l’escaleta”, a càrrec dels alumnes de l’escola que participen en l’activitat extraescolar de teatre. Poc després que finalitzés la funció, amb les activitats ja fetes, va aparèixer un intens xàfec que marcava el final de la Festa.

Eva Torralba assenyala que la Festa s’havia mantingut en nivells similars de participació que els d’altres anys, amb 120 persones inscrites al dinar.(àudio)

El responsable de la food truck que aquest diumenge s’instal·lava a la Muntanyeta era Oriol Roca, de Cabrera de Mar. L’encàrrec li va venir a través d’una associació de food trucks amb la que havia contactat l’AMPA. (àudio)

L’èxit d’aquesta 7a edició referma la voluntat de l’AMPA de l’escola Circell de seguir organitzant anualment aquesta cita que permet oferir a les famílies una jornada d’activitats per afavorir la seva relació, convocada al voltant del 15 de maig, Dia Internacional de les Famílies.

Escolta l'entrevista a Eva Torralba, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions