Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participades cavalcades de Reis a Olèrdola

Una de les notes destacades ha estat el renovat impuls que ha viscut la cavalcada de Moja

dimarts 07 gener 2020

 

Fidels a la seva cita, els Reis Mags d’Orient arribaven a Olèrdola aquest diumenge i protagonitzaven cavalcades a Moja, Sant Miquel, Can Trabal, Sant Pere Molanta i Can Torres abans de repartir regals a les llars del municipi. Aquest 2020 l’estada dels Reis Mags va estar marcada pel renovat impuls que ha registrat la cavalcada al poble de Moja, amb un funcionament àgil i molta afluència de públic.

A l’interior del Local Nou, els nens i nenes que van pujar a saludar als reis van rebre d'obsequi un conte i una bossa de llaminadures. Entre els assistents es va sortejar un lot cultural que constava dels quaderns editats per l'Ateneu, un tiquet degustació pel MOJATAST 2020 i una experiència de tast de vins a Cal Roig. L'Ateneu Mogenc oferia aquesta activitat amb l’ànim de promocionar “la cultura i el nostre entorn”.

Des de l’Ateneu Mogenc es vol fer un agraïment públic a totes les persones que han col•laborat d’una manera o altra a fer possible la Cavalcada de Reis 2020. 

Des de l’Ateneu Mogenc “agraïm tot el suport de les persones que han acceptat voluntàriament la nostra proposta. Gràcies al patge reial i els seus ajudants. Gràcies a SSMM els Reis d’Orient i els seus patges. Gràcies a la Marta Mestre i la Montse Jiménez (amb Mary Kay) pels maquillatges espectaculars que han lluït tots ells. Gràcies als membres de l’Associació Cavalcada de Reis d’Olèrdola per fer possible que la comitiva arribés amb carrossa  a Moja, en especial a l’Anna Almirall pel seu tracte tan proper i la seva empatia. Gràcies als membres del grup de Joves que ens han vingut a donar un cop de mà. Gràcies a l'organització de la Marató Benèfica d'Olèrdola per cedir-nos la decoració de l'escenari. I gràcies a tothom que d’una manera o altra ha ajudat al fet que tot rutllés. 

Hem intentat resoldre els imprevistos i entrebancs de la millor manera. 

I sobretot gràcies a la gent que ha acompanyat a la cavalcada i que ha recolzat l’arribada de SSMM els reis d’Orient a Moja. 

Aquest èxit d’afluència i els vostres comentaris són els que ens animen a seguir treballant i dinamitzant Moja, objectiu de la nostra entitat”. 

De la seva banda, l'Associació Cavalcada de Reis d'Olèrdola va tenir cura de la cavalcada de Reis que entre la tarda i el vespre de diumenge va fer possible que els Reis arribessin a Can Trabal, Sant Miquel, Sant Pere  Molanta i Can Torres. Les recepcions als locals socials van ser molt concorregudes i ben carregades d'il.lusió.

 

Document Actions