Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Paton Soler compartirà records d’infantesa al poble en el pregó de la FM de Sant Pere Molanta

El pregó del músic s’ha programat divendres 11 d’agost, a les 21:00h, a la Sala de la Societat-Principal Unió
Paton Soler
Paton Soler

dijous 03 agost 2017

Paton Soler no s’ho va pensar dues vegades i va acceptar amb immediatesa l’oferiment de ser el pregoner de la Festa Major de Sant Pere Molanta. Mai hagués imaginat que li farien aquesta proposta, però és evident que li fa molta il.lusió. I és que Sant Pere Molanta forma part de manera indestriable i destacada de la vida d’aquest músic de 56 anys. Ell té ganes d’explicar per què és així, i això ho farà el divendres 11 d’agost, a les 9 de la nit, a la Sala de la Societat-Principal Unió.

Bona part de la seva infantesa la va passar Paton Soler a Sant Pere Molanta. Allà hi vivien els seu avis i hi passava caps de setmana i temporades de vacances. Aquest fort vincle amb el poble l’acompanya i ha provocat que el músic hagi fet diverses col·laboracions amb entitats del poble. Als gegants de Sant Pere Molanta els hi va composar un vals i ell també és autor de l’himne del club de futbol, presentat fa 2 anys durant el 50è aniversari del CFP Sant Pere Molanta.

En una entrevista a l’emissora municipal de ràdio, Paton Soler avançava que els seus records d’infantesa al poble centraran el pregó.(àudio)

Paton Soler farà un pregó clàssic, basat en la paraula pronunciada. Sí que anuncia que ha fet una tria de cançons per a mostrar què s’escoltava a Sant Pere Molanta per les festes majors de fa 50 anys.(àudio)

Aquest serà el quart pregó que farà Paton Soler. En va fer el de Sant Llorenç d’Hortons, també el de la Festa del Most de la Ràpita i un altre en motiu de la festa dels barbuts. En tots tres cassos la música era protagonista, però en aquesta ocasió ha volgut donar-li un to entranyable i optar per fer un pregó llegit. Amb tot, també apunta que al final del pregó oferirà una tria de música d’èxit actual , per tal de mostrar que les cançons continuen fent la mateixa funció que fa 50 anys.(àudio)

El pregó íntegre es podrà escoltar per Canal 20-Ràdio Olèrdola, en una programació especial emesa dissabte 12 i diumenge 13, a les 15:00h. La nit del mateix divendres 11 d’agost, en acabar l’acte, també estarà disponible al web municipal.

Escolta l’entrevista a Paton Soler, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions