Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Pel 27 de febrer es convoca reunió plenària d’entitats per a renovar el Consell Consultiu de Cultura

És l’òrgan consultiu que representa a les entitats del municipi i es preveu escollir la seva Comissió Permanent
Arantxa Torres, regidora de cultura de l'Ajuntament d'Olèrdola
Arantxa Torres, regidora de cultura de l'Ajuntament d'Olèrdola

dimecres 13 febrer 2013

L’Ajuntament d’Olèrdola convocarà a les entitats del municipi per a participar, el proper dimecres 27 de febrer, en una reunió plenària del Consell Consultiu de Cultura. Serà al Local Social Rossend Montané de Sant Miquel d’Olèrdola,a dos quarts de 8 del vespre. Tal i com avançava la regidora de cultura de l’Ajuntament d’Olèrdola, Arantxa Torres, durant la reunió s’exposaran les funcions del Consell Consultiu i es preveu renovar la seva Comissió Permanent. (àudio)

Torres està convençuda que sempre va bé “aire nou” i provocar que en el consell “hi participi gent amb noves idees”.(àudio)

Des de l’Ajuntament, un cop triada la renovada Comissió Permanent del Consell Consultiu, es preveu formalitzar l’acord a través de ple municipal. (àudio)

Una de les funcions destacades que realitza el Consell Consultiu és la coordinació de les entitats per a elaborar les previsions anuals d’actes lúdics i  culturals a Olèrdola, així com la definició de l’aportació de les entitats a la Trobada . En aquest sentit, ja s’ha anunciat que aquest 2013, la Trobada d’Olèrdola es farà el cap de setmana del 18 i 19 de maig.

Escolta l'entrevista a Arantxa Torres, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions