Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Per “motius personals” Eva Ruiz presenta la seva renúncia com a regidora de l’Ajuntament d’Olèrdola

Membre del govern municipal durant 10 anys, ha assumit responsabilitats claus com Serveis Socials o Sanitat
Eva Ruiz ha fet pública la seva renúncia a través de la ràdio municipal
Eva Ruiz ha fet pública la seva renúncia a través de la ràdio municipal

dijous 29 juny 2017

Eva Ruiz ha presentat la seva renúncia com a regidora de l’Ajuntament d’Olèrdola. En una entrevista al programa “Olèrdola Actualitat”, de Canal 20-Ràdio Olèrdola, Ruiz confirmava que havia entrat al registre de l’Ajuntament el seu escrit de renúncia el passat divendres 23 de juny. Ha pres aquesta decisió  “per motius personals” i perquè entenia que “era el moment idoni”.(àudio)

Eva Ruiz té 42 anys d’edat i és veïna de Daltmar. És regidora de l’Ajuntament d’Olèrdola des del maig de 2007, com a membre del grup municipal d’Alternativa per Olèrdola. En tots aquests 10 anys al govern municipal, Ruiz ha estat regidora de Serveis Socials i Sanitat. També havia estat regidora d’urbanitzacions i en aquest mandat municipal ha assumit la regidoria d’escoles bressol, de nova creació.

A l’hora de fer balanç, Ruiz declarava sentir-se molt satisfeta per la feina feta. Com a exemple d’aquest treball realitzat, indicava que els Serveis Socials al municipi havien passat a ampliar la seva atenció fins arribar als 5 dies setmanals actuals.(àudio)

Entre els reptes que li han quedat pendents i que li hagués agradat assolir, Eva Ruiz esmentava la situació de la urbanització de Can Trabal.(àudio)

Una altra fita plantejada que no s’ha pogut completar ha estat la construcció del nou consultori mèdic de Moja. Amb tot, recordava que el projecte està fet i en el proper ple ordinari l’Ajuntament preveu cedir els terrenys a la Generalitat perquè es pugui iniciar la tramitació.

Ruiz considera que ara, en la meitat del mandat, era el moment de deixar de ser regidora per afavorir així la renovació de l’ajuntament i “donar pas a gent nova”.(àudio)

Ruiz  indicava que per a ser regidor és necessària “il·lusió” i ser pacient, així com tenir clars els objectius de treball. Ruiz explica que seguirà implicada amb entitats del municipi i donant suport a Alternativa per Olèrdola, grup que “té la forma de treballar que més m’agrada”.

En el proper de l’Ajuntament es preveu donar compte de la renúncia d’Eva Ruiz, iniciant així la seva substitució formal que culminaria amb la pressa de possessió d’una nova regidora. Si se segueix l’ordre de la llista que va presentar Alternativa per Olèrdola en les darreres eleccions municipals, tot apunta que entrarà com a nova regidora Anna Boada. Boada és molt coneguda al municipi, especialment al poble de Moja, per la seva vinculació a l’AMPA de l’escola Circell. També forma part de la Junta Directiva de l’Ateneu Mogenc “Fem Poble”.

Escolta l'entrevista a Eva Ruiz, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions