Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Per cinquè any consecutiu, el Lokal s’emporta el Torneig Jordi Milà de futbol sala

El caràcter solidari de la cita i la germanor defineixen de nou l’esdeveniment
L'equip guanyador, amb Jordi Milà
L'equip guanyador, amb Jordi Milà

dimarts 23 juliol 2013

Després dels partits previs realitzats des de dimarts, dissabte tenia lloc a la pista poliesportiva de Moja la jornada final de la 22a edició del torneig de futbol sala Jordi Milà. Tal i com indicava un dels organitzadors, Joan Rivas, el torneig es va celebrar de nou sense cap incidència i enmig del clima de germanor que caracteritza aquesta competició de caràcter solidari. A nivell esportiu, el triomf va anar a parar per cinquè any consecutiu a l’equip del Lokal. (àudio)TorneigMil2.JPG

El segon classificat va ser el “Shalcke te meto”.Completen el quadre classificatori el FS Moja, Obres i Reformes, Festucs, Famons, Bàsic 04 i Parma Tic. Un dels moments més assenyalats del torneig és la seva cloenda, amb el lliurament dels records i el sopar de germanor. Aquest any reunia a la pista a una cinquantena de persones. Joan Rivas indica que un torneig com aquest “fa poble”, com ho demostra que els infants pregunten quan podran participar-hi. El mateix Jordi Milà també manifesta el seu agraïment per aquest torneig que s’organitza per donar-li suport.(àudio)

Un dels propòsit del torneig és el d’obtenir fons per a la Fundació l’Espiga, de la qual és membre Milà. Joan Rivas indica que entre la barra de bar, la venda de samarreta, el sopar i algun sorteig es pot obtenir aquesta aportació.(àudio)

Tot i que encara resta fer el tancament econòmic definitiu, des de l’organització s’estima que la donació a la Fundació l’Espiga podrà superar els 400 euros.

Escolta l'entrevista a Joan Rivas, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions