Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Per CiU, la gestió del Casal d’Estiu demostra la “falta de previsió” del govern municipal d’Olèrdola

Mari Carme Villanueva fa notar que s’han ofert en pocs dies tres informacions diferents fins a canviar el model
Mari Carme Villanueva, regidora de CiU
Mari Carme Villanueva, regidora de CiU

dijous 23 maig 2013

Els canvis sobrevinguts en l’organització del Casal d’Estiu d’Olèrdola d'aquest 2013 els ha valorat el grup municipal de CiU com un exemple clar de la “falta de previsió total” del govern municipal. Mari Carme Villanueva, regidora de CiU, ha fet notar que en pocs dies es van traslladar fins a tres versions diferents de condicions i preus fins a canviar el model.(àudio)

Recordem que ara el Casal d’Estiu ha passat a ser organitzat directament pel Consell Esportiu de l’Alt Penedès. El preu per setmana és de 40 euros, però ha quedat suprimit el transport en autocar des dels nuclis d’Olèrdola fins a la seu del Casal d’Estiu. També caldrà pagar a part les sortides i excursions. Mari Carme Villanueva valorava que en aquest canvi surten agreujats els veïns de Sant Miquel, Daltmar i Can Trabal perquè sempre hauran d’assumir el transport al Casal d’Estiu d’Olèrdola a un altre nucli del municipi, ja sigui Sant Pere o Moja.(àudio)

Villanueva també valorava que era lògic que, malgrat el canvi de model, moltes famílies acabessin apostant per necessitat pel Casal d’Estiu. La regidora de CiU també ha estimat que l’import resultant podria ser equivalent al que es va descartar inicialment si se sumen serveis com les excursions i l’encariment del menjador, a més a més de la supressió del transport.(àudio)

Per Villanueva, tot el procés del Casal d’Estiu ha estat “enganyós” per a les famílies i valorava que s’ha evidenciat una clara falta d’informació de la mateixa regidora de Joventut durant les reunions. Des de CiU també han recordat que l’any passat es va adjudicar el contracte de gestió del Casal d’Estiu al Consell Esportiu de l'Alt Penedès, per un període de 2 anys. Per això entenen que els imports del servei caldria haver-los previst d’entrada sense necessitat de generar “tants canvis i confusions”.

 

Document Actions