Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Per CiU, la reducció sense consens del capítol de personal demostra la falta de previsió del govern

La regidora Maria Carme Villanueva considera que el govern municipal no va preveure l’abast de la caiguda d’ingressos
Mari Carme Villanueva, regidora de CiU
Mari Carme Villanueva, regidora de CiU

dijous 10 gener 2013

 

El pressupost municipal aprovat per aquest 2013 inclou clares mostres de la falta de previsió que, segons CiU, marca l’acció del govern municipal d’ApO-PM. Així ho ha assenyalat la regidora de CiU, Mari Carme Villanueva, en una entrevista al programa “Olèrdola Actualitat” de Canal 20-Ràdio Olèrdola.

Villanueva ha recordat que el govern es va reunir amb el grup de CiU per exposar els pressupostos el dia abans del ple, la qual cosa ja indicaria la poca voluntat que segons l’oposició tindria el govern municipal per arribar a acords. Del contingut dels comptes aprovats, Villanueva subratlla que la reducció en un 20% del capítol de personal s’ha fet sense consensuar-ho amb els treballadors. En l’apartat d’inversions, també ha fet notar que representen un 3% del pressupost aprovat.(àudio)

Des de CiU és considera coherent que l’Ajuntament busqui equilibrar ingressos i despeses, com és obligació de totes les administracions, però es recorda que des del seu grup ja s’advertia que les previsions d’ingressos dels darrers pressupostos estaven inflades.(àudio)

El grup municipal de CiU també retreu que el govern municipal no hagi apuntat en el pressupost les inversions que es presentarien des d’Olèrdola per obtenir finançament al Puosc, a Xarxa de Barcelona o als fons Feder. Mari Carme Villanueva reclamava que el govern faci aquesta previsió d’inversions.(àudio)

Villanueva també ha fet notar que , en casos com el de completar la urbanització del carrer Major de Sant Miquel, hi ha inversions que es planifiquen però que no es realitzen, passant d’un any a l’altre. CiU considera que des de l’Ajuntament es podria sol·licitar finançament per projectes com el cobriment de la pista poliesportiva de Sant Pere Molanta o per a adequar una plaça pública al poble.

Escolta l'entrevista a Mari Carme Villanueva, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions