Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Per divendres 26 d’abril la Comissió de Festes de Moja organitza el 2n “Tapa Jazz”

Al Local Nou actuarà a dos quarts de 10 de la nit el grup “Xavi Díaz Quartet”

divendres 19 abril 2013


El “TapaJazz” torna al Local Nou de Moja. Després de la primera edició, celebrada el passat mes de desembre, la Comissió de Festes de Moja ha programat el segon lliurament del TapaJazz pel proper divendres, 26 d’abril, a partir de dos quarts de 10 de la nit. En aquesta ocasió actuarà el grup Xavi Diaz Quartet. El concepte no varia i es tracta de maridar jazz i tapes. L’entrada té un preu de 5 euros i donarà dret a gaudir del concert, degustar cava i un pica-pica. Qui ho desitgi podrà tastar les tapes selectes elaborades per l’ocasió per la Cassoleta de Sant Jaume.

Lucas Ramírez, de la Comissió de Festes, explicava que tenien moltes ganes de tornar a fer el TapaJazz amb el propòsit d’oferir una nova activitat al poble. (àudio)

Un altre membre de la Comissió de Festes, Xavi Puig, detallava que les tapes de la Cassoleta, a preus assequibles, van al marge del preu d’entrada del TapaJazz.(àudio)

La Comissió de Festes està rebent nombrosos oferiments de grups de música que desitjarien tocar al Local Nou. Des de la Comissió s’estudien totes les possibilitats perquè, en funció de les disponibilitats econòmiques, es pugui arribar a programar música de forma periòdica a Moja.(àudio)

La banda de Xavi Diaz Quartet està format per Jimmy Piñol a la bateria, Ramón Teixidó al baix, Javier Martinez a la guitarra i Xavi Díaz a la guitarra i veu. Va néixer al 2004 i des d’aleshores han gravat 3 discos: Hyperhidrosys, Xavi Díaz jazz quintet i Originals. L’estil del grup és jazz modern amb composicions pròpies. Han actuat a festivals com: Senglar Ciutat de Lleida, Jazz Copons, Jazz Terrassa, Cava Jazz Guardiola, Jamboree, Vi Jazz, Festa Major de Vilafranca. Porten més de 300 actuacions, a les que caldrà afegir aquesta que tenen programada a Moja el divendres 26 d’abril.

Escolta l'entrevista amb Lucas Ramírez i Xavi Puig, realitzada per la Comissió de Festes, clicant aquí

Document Actions