Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Per Junts per Olèrdola, l’Ajuntament ha de tenir ambició inversora però també resoldre amb agilitat el dia a dia

En l’acte convocat a Moja, Junts per Olèrdola explicava que havien detectat consens a l’hora d’ubicar el pavelló al poble de Moja
Acte de Junts per Olèrdola aquest dimecres a Moja
Acte de Junts per Olèrdola aquest dimecres a Moja

divendres 24 maig 2019

 

L’acte convocat a Moja per la candidatura de Junts per Olèrdola, aquest dijous al vespre al Local Nou, va permetre a la llista que encapçala Mari Carme Villanueva exposar els seus projectes sectorials per al conjunt del municipi, tal i com ja havia explicat aquesta formació en els actes públics celebrats en aquesta campanya. En el cas de Moja, es van detallar propostes com la construcció d’un pavelló i una piscina municipal, cobrir la pista, arranjar els vestidors, facilitar espais pels joves, millorar les direccions dels carrers, construir el nou consultori o estudiar la instal·lació de càmeres de seguretat. Les propostes pel poble les van exposar Marta Mestre, número 2 de la llista; i Jordi Álvarez, número 4. Tots dos són veïns de Moja amb una llarga trajectòria associativa i de compromís amb les activitats sorgides des d’entitats del poble. Marta Mestre assenyalava que havia acceptar formar part de la llista, amb l’ànim de sumar i aportar la seva contribució per a la millora del municipi. Jordi Álvarez subratllava que el municipi “necessita un canvi”.(àudio)

Marta Mestre ha assenyalat que la ubicació del pavelló a Moja és l’elecció més adequada perquè és el poble més habitat d’Olèrdola. També afegia que la proposta havia rebut el consens de veïns d’altres nuclis del municipi.(àudio)

Álvarez es comprometia a fer la piscina a Moja en cas d’accedir a responsabilitats de govern.(àudio)

Una de les intervencions més aplaudides de l’acte va ser la que van protagonitzar dos dels candidats joves que formen part de la llista, en Pere Soler Miret i la Laia Vallès. Explicaven que no s’havien sentit ben atesos i no  havien rebut suport per part de l’Ajuntament a l’hora de fer actes pels joves del poble. Reclamaven un espai per a Joves i explicitaven que se sumaven al projecte de Junts per Olèrdola perquè apostaven per tenir un municipi millor.

Mari Carme Villanueva, candidata a l’alcaldia, apuntava que calia tenir ambició inversora però no enganyar als veïns i ser realistes en els terminis. Villanueva també afegia que una línia important de l’Ajuntament hauria de ser resoldre amb agilitat el dia a dia.(àudio)

Junts per Olèrdola ha convocat aquest divendres, a partir de les 9 de la nit, una festa de cloenda de la campanya electoral al Bar Rambla de Moja.

Escolta les entrevistes a Marta Mestre, Jordi Álvarez i Mari Carme Villanueva, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí 

Document Actions