Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Per l’11 de Setembre es preveu formar una gran estelada al castell d’Olèrdola

L’activitat, l’impulsa per l’ANC, es farà pel matí i comptarà amb l’actuació dels balls populars
Aquest dimarts tenia lloc la reunió preparatòria
Aquest dimarts tenia lloc la reunió preparatòria

dijous 22 agost 2013

Formar una gran estelada al castell d’Olèrdola amb la implicació dels veïns. Aquest és un dels propòsits de l’activitat que promou per l’11 de Setembre el Grup Territorial d’Olèrdola de l’Assemblea Nacional Catalana(ANC), amb la participació d’un elevat nombre d’entitats del municipi.

Aquest dimarts, en una reunió celebrada al Centre Cívic La Xarxa de Moja, veïns i membres d’entitats dels diferents nuclis d’Olèrdola preparaven els actes que al municipi es farien dins de la Diada Nacional. Xavi Carrasco, portaveu del Grup Territorial de l’ANC a Olèrdola, explicava que en la reunió s’havia decidit formar una gran estelada al castell. Es comptarà amb l’actuació dels balls populars del municipi, que accediran a peu fins al castell des de la masia Segarrulls. (àudio)ReuniANCparada.JPG

L’activitat s’inclou dins de les propostes de suport a la “Via Catalana cap a la Independència”, la cadena humana programada per la tarda. Per això els actes al castell s’han fixat pel matí, incloent l’actuació dels balls populars i un esmorzar. Els detalls encara estan per tancar, però ja es pot avançar que la convocatòria es preveu iniciar a quarts de 10 del matí. (àudio)

Xavi Carrasco subratlla la gran receptivitat que han trobat entre les entitats i la positiva resposta que han rebut per part de forces veïns del municipi. Bona mostra d’això és que en molt pocs dies s’han confirmat fins a una setantena d’inscripcions d’Olèrdola en un tram de la “Via Catalana” que els hi ha estat assignat a darrera hora, situat prop de la rotonda que hi ha davant del polígon de Sant Pere Molanta, a tocar del municipi de Sant Cugat.(àudio)

Xavi Carrasco fa notar que són forces els olerdolencs que participaran directament en la Via Catalana en altres trams.

Escolta l'entrevista a Xavi Carrasco, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions