Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Per la Trobada es podrà fer l’acompanyament guiat a la ruta “El príncep d’Olèrdola” del joc gammificat “Vestigis”

Es podrà fer a les 5 o a 2/4 de 7 de la tarda de dissabte. Inscripcions a mulinaripm@olerdola.cat

dimecres 31 maig 2023

 

El joc online “Vestigis” inclou fins a 5 rutes per conèixer el patrimoni d’Olèrdola. Una d’elles està dedicada a Mir Geribert, el “príncep d’Olèrdola” i té com a centre d’activitat el Conjunt monumental d’Olèrdola. Qui ho desitgi la podrà fer amb acompanyament aquest dissabte a la tarda, dins de la programació de la 41a Trobada d’Olèrdola. Rafa Villasante, responsable d’Iternatura, l’empresa que  ha realitzat “Vestigis”, explicava que en aquesta activitat a la Trobada els participants comptaran amb un ajudant de l’Estanis, l’arqueòleg despistat de “Vestigis”.(àudio)

Des de la seva entrada en funcionament, el joc Vestigis està tenint bona acollida. Ara es preparen novetats que reforçaran els atractius d’una proposta que apropa el coneixement del patrimoni, a través del joc i tenint les eines digitals com a suport.(àudio)

L’acompanyament guiat a la ruta “El príncep d’Olèrdola” es podrà fer a les 5 o a dos quarts de 7 de la tarda de dissabte. Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer a mulinaripm@olerdola.cat

Escolta l'entrevista a Rafa Villasante, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions