Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Per novè any consecutiu es podrà fer descens en tirolina gegant durant la Trobada d’Olèrdola

L’activitat es fa diumenge a la tarda i per ella hi han passat infants de 3 anys i àvies de més de 90

dilluns 09 maig 2016

Per novè any consecutiu, la Trobada d’Olèrdola ofereix la possibilitat de viure intenses sensacions practicant un descens en tirolina gegant. La tirolina té una longitud de més de 200 metres i s’estima que mentre duri l’activitat podran gaudir-hi prop de 180 persones,  des de les 5 de la tarda fins quarts de 8 del vespre de diumenge 15 de maig. Pep Padrós, responsable d’Anigami Aventura, indicava que el recorregut pot tenir cada any alguna lleugera variació en funció del creixement dels arbres que són sobrevolats pel cable.(àudio)

Anigami Aventura, l’empresa encarregada de l’activitat, assenyala que a Olèrdola han baixat en tirolina gegant un ampli ventall de veïns de gairebé totes les edats: des d’infants de 3 anys fins a àvies que superaven els 90. (àudio)

L’empresa subratlla que l’emplaçament de l’activitat “és excepcional” perquè enlloc es pot fer un descens al costat d’un castell, superant un penya-segat i amb les vistes que s’observen des del Conjunt Monumental. (àudio)

L’activitat és gratuïta i en els darrers anys s’ha consolidat com una de les propostes que més interès genera dins de la Trobada d’Olèrdola

Escolta l'entrevista a Pep Padrós, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions