Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Per obres de reasfaltat al revolt de Mas Granell, el camí de Daltmar a Moja estarà tallat a la circulació de 8:00 a 13:00 h aquest dimecres

Igualment per reasfaltat de la via, també es preveu el tall de circulació al carrer Sindicat de Moja de 9:00 a 18.00h

dimarts 12 maig 2020

 

L’Ajuntament d’Olèrdola informa que, degut a obres de reasfaltat al revolt de Mas Granell, el camí de Daltmar a Moja estarà tallat a la circulació de 8:00 a 13.00h aquest dimecres 13 de maig. Les obres tenen el propòsit de millorar les condicions de seguretat en aquest camí, en un punt on s’han acumulat accidents amb sortida de vehicles de la via en els darrers mesos. Des dels guàrdies municipals d’Olèrdola s’indica que mentre estigui tallat el camí, el recorregut alternatiu que tenen els veïns de Daltmar és el de sortir de la urbanització circulant en direcció  Canyelles.

L’Ajuntament d’Olèrdola demana disculpes per les molèsties que aquests treballs de millora puguin ocasionar en els desplaçaments dels veïns aquest dimecres, però recorda que un cop fetes aquestes obres de reasfaltat la via serà més segura.

Aquest dimecres també es procediran a fer treballs de reasfaltat en el carrer Sindicat de Moja, en el tram davant del consultori mèdic i del Centre Cívic La Xarxa, així com en el tram en què el carrer Sindicat conflueix amb el carrer Montserrat. A causa d’aquestes obres, es preveu que la circulació pel carrer Sindicat estigui tallada de 9:00 a 18:00h.

Document Actions