Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Per segon curs consecutiu Olèrdola participa en el cicle de caminades “A cent cap als cent” que organitza la Diputació

La segona de les sortides s’ha programat el proper 5 de febrer i el 14 de març li tocarà a Olèrdola acollir la caminada

dimecres 23 gener 2019

L’experiència del curs passat va ser del tot positiva i aquest 2018-19 Olèrdola ha tornat a implicar-se en el cicle de caminades “A cent cap als cent” que organitza la Diputació de Barcelona. El curs passat les caminades es feien per parcs naturals de la demarcació i aquest curs es realitzen intercanvis entre grups de 4 municipis. En el cas d’Olèrdola, ja s’ha participat en una primera caminada a Vilanova del Camí i pel proper 5 febrer es prepara una altra a Cornellà de Llobregat. El 14 de març serà el torn d’Olèrdola i a l’abril el desplaçament es preveu a la localitat d’Artés, al Bages.

Imma Ferret, dinamitzadora de gent gran d’Olèrdola, posa l’accent en la gran resposta que té l’activitat entre la gent gran d’Olèrdola, amb la participació de prop d’una cinquantena de  veïns de diferents nuclis.(àudio)

Les caminades tenen un recorregut suau, d’entre 6 i 8 quilòmetres, i van destinades a persones majors de 60 anys que estiguin acostumades a fer passejades amb regularitat.(àudio)

Després de la caminada d’aquest febrer, la següent cita serà el 14 de març amb una sortida a Olèrdola que acollirà als participants de les caminades dels quatre municipis.(àudio)

L’Ajuntament ofereix el desplaçament fins al lloc d’inici de la caminada i el municipi receptor facilita la logística per a poder-se fer el dinar que arrodoneix la passejada. Durant el mes de maig es fa la cloenda del cicle i a les persones que hagin fet un mínim de 3 de les 4 caminades se’ls lliure un diploma de participació.

Escolta l'entrevista a Imma Ferret, relitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions