Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Per tercer any consecutiu es programen actes a Sant Miquel per l’11 de Setembre

La Societat La Lleialtat organitza una caminada i una paella popular
La caminada anirà fins a Viladellops
La caminada anirà fins a Viladellops

divendres 24 agost 2012

 

 

Gràcies a la Societat La Lleialtat de Sant Miquel, a Olèrdola es pot commemorar l’11 de Setembre participant en actes lúdics i de retrobament veïnal. L’entitat, per tercer any consecutiu, convida a celebrar la Diada Nacional compartint activitats que promouen el coneixement de l’entorn de Sant Miquel i afavoreixen les relacions de convivència veïnals. Així, tal i com ja va passar l’any passat, les dues activitats centrals de la Diada seran una caminada popular pel matí i una paella popular al migdia.

La sortida de la caminada s’ha fixat a les 9 del matí, des del Local, fins arribar a Viladellops. No fa falta inscripció prèvia per participar-hi  i és necessari portar calçat adequat, aigua i esmorzar. A les 2 del migdia es preveu que es serveixi la paella popular. Aquí sí que cal fer reserva prèvia, trucant al telèfon 606 605 52 51. El preu pels socis és de 12 euros i de 18 pels no socis. El menú dels infants té un preu de 7 euros.

Maria Montané, presidenta de la Societat La Lleialtat , considera que la Diada "és bonica de celebrar" i afegia que s'aprofita que al poble hi ha aficionats a caminar per muntar la sortida fins a Viladellops .(àudio)

Per la Societat, els actes de l’11 de Setembre marquen “el tret de sortida” a dos mesos plens d’activitats. I és que, passada la Diada, ja s’afrontaran els preparatius de la Festa de Sant Miquel, programada el 29 de setembre, per passar després a viure la Festa Major i la Festa del Most.(àudio)

Les activitats programades són obertes a tothom. En acabar la paella de l’11 de Setembre, hi haurà una sobretaula amb bingo popular.

Document Actions