Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Per tercer any consecutiu hi haurà sessió de maridatge dins la Festa del Most de Moja

Diumenge al vespre es maridaran patés de Cal Mitjans amb vins i caves de la botiga Cal Feru
Imatge de la sessió de l'any passat, dedicada als embotits gourmet
Imatge de la sessió de l'any passat, dedicada als embotits gourmet

divendres 18 octubre 2013

Bona part de les activitats de la Festa del Most de Moja estan marcades per la voluntat de difondre el coneixement de productes relacionats amb la terra. Així, hi ha un tast de vins aquest dissabte a la tarda i diumenge, per tercer any consecutiu, s’ha programat un maridatge. L’activitat és fruit de la col·laboració entre embotits artesans Mitjans i Cal Feru, establiment de Sant Sadurní especialitzat en vins i caves. El primer maridatge es va dedicar als embotits tradicionals. L’any passat la sessió va tenir com a protagonistes els embotits gourmets. Aquest any s’ha optat pels patés, tal i com ens explica la Montse Mitjans, responsable de Queviures Mitjans. (àudio)

La sessió està pensada per a donar a conèixer les propietats d’uns productes. Els assistents no han d’anar pensant que amb el maridatge es berena o es sopa. (àudio)

En els darrers anys, però especialment des de l’any passat, la Festa del Most de Moja ha agafat una nova volada. Montse Mitjans valora de manera molt positiva aquest nou impuls que porta a que hi hagin activitats de la Festa del Most a Moja durant dos caps de setmana.(àudio)

Al preu de 15 euros, les inscripcions encara es poden realitzar a Cal Feru de Sant Sadurní o bé a Queviures Mitjans de Moja, trucant al telèfon 93 817 11 50.

Escolta l'entrevista a Montse Mitjans, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions