Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Per utilitzar les deixalleries 215 habitatges d’Olèrdola rebran una bonificació del 25% en la taxa d’escombraries

L’Ajuntament també concedirà una bonificació del 15% a 44 habitatges que han acreditat fer autocompostatge

divendres 18 febrer 2022

L'Ajuntament d'Olèrdola concedirà una bonificació del 25% de la taxa de recollida d'escombraries a 215 habitatges del municipi que han acreditat un ús continuat de la deixalleria durant el 2021. Aquests 215 habitatges són el gruix de les 244 sol·licituds. bonificades. La bonificació del 25% suposa una quantitat bonificada de 36'28 € per habitatge, tal i com explicava a Canal 20-Ràdio Olèrdola la tècnica de medi ambient de l'Ajuntament, Cristina Badell. (àudio)

En aquesta convocatòria es concedeixen un total de 7.800 € en bonificacions a habitatges per ús de les deixalleries. Sumant les que s'han concedit a indústries de menys de 5.000 m2; sòls urbans sense edificar; aparcaments, magatzems i trasters; comerços i bars, la quantitat concedida per aquest concepte ascendeix a 10.805€. L'any passat hi van haver 20 sol·licituds concedides menys.

44 bonificacions per fer autocompostatge

Pel que fa a l'autocompostatge , han estat 44 les sol·licituds que veuran bonificades amb un 15% de bonificació de la taxa. Són 5 bonificacions més que l'any passat i la quantitat total concedida per aquest concepte és de 931 €. En aquest cas la bonificació suposa una reducció de 21'77€ en la taxa . (àudio)

Cristina Badell assenyalava que moltes de les instàncies d'habitatges que participaren per primera vegada en la convocatòria eren presentades per veïns que s'acabaven d'empadronar al municipi.(àudio)

Aquest 2022 l'Ajuntament d'Olèrdola manté les bonificacions, en les mateixes condicions, tant per ús continuat de la deixalleria com per autocompostatge casolà. En el cas de les deixalleries, caldrà acreditar un mínim de 18 usos durant aquest 2022. La sol·licitud podrà presentar-se el gener de 2023.

Consulta el funcionament del tràmit de sol·licitud clicant aquí

Escolta l'entrevista a Cristina Badell, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions