Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Pere Bertran i Raimon Sadurní repassaran la trajectòria del Molanta i la vincularan amb la història del poble dels darrers 60 anys

El pregó d’aquest 2023 de la Festa Major de Sant Pere Molanta és a dues veus i s’ha programat aquest divendres, a les 9 de la nit, a la Sala
Pere Bertran i Raimon Sadurní, pregoners de la Festa Major de Sant Pere Molanta 2023
Pere Bertran i Raimon Sadurní, pregoners de la Festa Major de Sant Pere Molanta 2023

dijous 10 agost 2023

 

El pregó de la Festa Major de Sant Pere Molanta d’aquest 2023 és a dues veus. El compartiran Pere Bertran i Raimon Sadurní, en la seva qualitat de representants del CFP Sant Pere Molanta. Tots dos formen part de l’actual Junta Directiva del club i havien jugat a l’equip. Es coneixen des de fa 50 anys, són amics i es compenetren. Per això ha estat fàcil l’entesa per a elaborar conjuntament el pregó de la Festa Major del seu poble. Així coincidien en assenyalar-ho tots dos  en una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola.(àudio)

El Molanta l’any que ve farà 60 anys. En el pregó es repassarà aquesta trajectòria de sis dècades del club, vinculant-la a l’evolució del poble de Sant Pere Molanta, tal i com avançava Pere Bertran.(àudio)

En el pregó no hi ha referències a vivències personals. Això sí, en estar molt presents en la trajectòria del club, els dos pregoners apareixeran sovint en les imatges que s’aniran projectant a la Sala mentre es pronuncia el pregó.(àudio)

Pere Bertran assumirà durant el pregó l’explicació de la història del club i la vincularà amb la història del poble, mentre que Raimon Sadurní realitzarà la introducció i la intervenció final. Ja anuncien que aprofitaran la presència de les autoritats municipals per reclamar col·laboració de l’Ajuntament. (àudio)

El pregó s’ha programat a les 9 de la nit d’aquest divendres, a la Sala.

Escolta l’entrevista a Pere Bertran i Raimon Sadurní, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions