Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Pere Bertran encapçala la nova junta de La Societat Principal-Unió de Sant Pere Molanta

El nou equip compta amb molts anys d’experiència i dedicació a diferents entitats i volen involucrar el jovent
Pilar Grimau torna a la Junta com a secretària i Pere Bertran és el nou president
Pilar Grimau torna a la Junta com a secretària i Pere Bertran és el nou president

dijous 21 març 2024

Una de les entitats històriques d’Olèrdola, referència de l’activitat associativa a Sant Pere Molanta, és La Societat Principal-Unió de Sant Pere Molanta que fa pocs dies que compta amb una nova junta.

El 28 de gener, en una primera assemblea de socis, ningú va voler formar part de la nova junta i el 10 de març, en una segona assemblea va sortir la nova junta, encapçalada amb Pere Bertran com a president.

Bertran, en una entrevista a Canal 20, explica que es tracta d’una junta de transició per tal de garantir la continuïtat i que no es perdi una entitat que enguany celebra el seu centenari. (àudio)

El nou equip de la junta compta amb molts anys d’experiència i dedicació a diferents entitats, però també en la mateixa Societat, ja que 4 dels 6 membres han estat ex presidents i presidentes. (àudio)

Com comenta Pere Bertran, un dels objectius d’aquesta nova junta és intentar involucrar al jovent de Sant Pere Molanta i incorporar gent jove a la junta. (àudio)

Pilar Grimau, després de 10 anys a la junta de la Societat, primer com a vocal i després com a presidenta, ocuparà el càrrec de secretaria i destaca la importància de continuar amb la feina feta durant tants anys. (àudio)

Una nova junta amb moltes ganes de treballar, amb experiència i que vol que no es perdin les arrels que formen part de la història de Sant Pere Molanta.   

Escolta l'entrevista a Pere Bertran i Pilar Grimau, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions