Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Pere Mitjans repeteix experiència i 16 anys després torna a ser el pregoner de la FM de Moja

Anuncia que divendres repassarà les seves vivències al poble, en l’any del 50è aniversari del Bar Avinguda

dimecres 25 juliol 2018

Un dels trets singulars de la Festa Major de Moja d’aquest 2018 és que el seu pregoner, Pere Mitjans, repeteix experiència i es converteix en la primera persona que en un poble d’Olèrdola fa el pregó en dues ocasions. La primera va ser l’any 2002. Llavors Pere Mitjans tenia 50 anys i va dir a la Societat Sant Jaume (entitat que assumia la coordinació de la festa en aquella època), que li agradaria fer el pregó de nou als 65 anys. La Societat està dissolta però algú va recordar l’oferiment i la Comissió de Festes de Moja li va acabar proposant fer el pregó d’aquest 2018, 16 anys després d’aquella primera vegada. El mateix Pere Mitjans ho confirma.(àudio)

Pere Mitjans necessita poca presentació a Olèrdola. Regenta el Bar Avinguda, juntament amb la seva dona, la Paqui Paredes, i al poble s’ha implicat molt en activitats associatives ben variades. En destaca la seva trajectòria a l’AE Moja, primer com a jugador i després com a membre de la Junta. El pregó també arriba just en l’any de celebració del 50è aniversari del Bar Avinguda. Amb gran hermetisme, Pere Mitjans no avança cap contingut concret que repassarà en el pregó i es limita a anunciar que parlarà “de tot”.(àudio)

Assegura que afronta el pregó sense nervis i amb l’ànim d’explicar les coses tal i com ell les sent.(àudio)

El pregó tindrà una durada propera a la mitja hora i no  comptarà amb cap recurs audiovisual o escènic de suport. Només la paraula llegida de Pere Mitjans. Per saber el seu contingut, caldrà esperar a divendres, a les 20:30h, al pati de la capella de Sant Cugat, coneguda popularment com a capella de Sant Esteve. La mateixa nit ja es podrà consultar al web municipal olerdola.cat i l’endemà i diumenge, a les 14:00h, es podrà escoltar a Canal 20-àdio Olèrdola, en un programa especial dedicat a la Festa Major de Moja que també inclourà l’emissió íntegre dels versots dels Diables.

Escolta l'entrevista a Pere Mitjans, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions