Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Pere Soler Bolet anuncia que repassarà les seves vivències a Moja i inclourà sorpreses en el pregó de la Festa Major

Porta 30 anys tocant el timbal a la Festa Major i explica que fer el pregó li fa una gran il·lusió

dimecres 20 juliol 2022

Fa un mes que va rebre la proposta i no s’ho va pensar ni un moment. Pere Soler Bolet va respondre de manera immediata i va acceptar il·lusionat l’encàrrec de ser el pregoner de la Festa Major de Moja d’aquest 2022. I és que aquest mogenc, a punt de fer 55 anys d’edat, ha viscut com pocs la Festa Major del seu poble i s’hi sent molt vinculat. Xofer de camió de professió, porta 30 anys tocant el timbal per balls de Festa Major i 40 participant en les matinades. Aquest any se'l podrà veure a la cercavila posant la percusió  al ball de batons "El Toc d'Olèrdola". En una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola explica que quan la Comissió de Festes li va fer la proposta de ser el pregoner no ho va dubtar i va dir que sí sense necessitat de pensar-s’ho massa.  (àudio)

Pere Soler Bolet , conegut al poble com el Pere de “Ca la Madrita”, acumula una llarga trajectòria d’implicació i col·laboració amb entitats de Moja. En el pregó anuncia que repassarà aquestes vivències, que inclouen l’acompanyament del Drac, el seu pas de jovenet pel futbol de Moja o la participació en el Club BTT El bressol. Pere Soler també anuncia que en el pregó inclourà alguna sorpresa. (àudio)

Tot i que no ha tingut massa temps per preparar-lo, Soler ha pogut recollir materials i imatges que es podran veure durant el pregó. El pregó combinarà aquesta part audiovisual amb el format clàssic de pregó llegut, més alguna sorpresa que es reserva. (àudio)

El pregó s’ha programat a les 8 del vespre d’aquest divendres, al pati de la capella de Sant Cugat.

Escolta l'entrevista a Pere Soler Bolet, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions