Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Pilar Mata, del grup El Folre, entre les rapsodes d’”Espriu arran de terra”

Aquesta lectura dramatitzada de poemes d’Espriu s’ha programat a Cal Bolet el proper 1 de setembre
Pilar Mata, primera per la dreta, en un moment d'una actuació d'El Folre
Pilar Mata, primera per la dreta, en un moment d'una actuació d'El Folre

dimecres 21 agost 2013

Amb el propòsit d’introduir l’espectador en l’univers espriuà, la quarta i darrera de les propostes del cicle “Espriu en viu” repassarà algunes de les peces més significatives de l’obra poètica de Salvador Espriu. Serà el diumenge 1 de setembre, al teatre Cal Bolet de Vilafranca, amb el títol “Espriu arran de terra”.

Entre les rapsodes que protagonitzen aquest muntatge impulsat per la coordinadora GATAP hi ha Pilar Mata, del grup de teatre “El Folre”de Sant Pere Molanta. Ella assumirà l’entrada a aquesta lectura dramatitzada, amb un fragment de “Cançons d’Ariadna”, per acabar amb un text del “Llibre de Sinera". Pilar Mata també tindrà cura de l’acompanyament musical d’aquest muntatge que segueix de forma cronològica l’obra d’Espriu.(àudio)

El repartiment el completen Ariadna Caballero, Sandra Rivera, Roberd Bernat, Teresa Domèmech i Manel Cabrera. Les llums, el so i el muntatge multimèdia van a càrrec de Fèlix Casanellas, amb la col·laboració d’Eloi Tres.

“Espriu arran de terra” posa en solfa actors de 4 grups diferents. A més d’El Folre, hi ha membres del grup “Criatures” d’Ordal, “Gelada” de Gelida i “Llavor d’Art” del Pla del Penedès. Per Pilar Mata, l’experiència ha estat molt profitosa. (àudio)

Iniciatives com aquest cicle “Espriu en Viu” reforcen la coordinadora GATAP, tal i com resumia Pilar Mata. (àudio)

“Espriu arran de terra” s’oferirà en tres passis el dia 1: a les 7 de la tarda, a tres quarts de vuit i a dos quarts de nou. L’entrada té un preu de 3 euros.

Dins del cicle “Espriu en viu” abans ja s’haurà pogut gaudir d’”Una altra Fedra , si us plau”, del grup l’Arrel de Sant Miquel, i de “Petites Proses Blanques”, de l’Escorça de Sant Joan de Mediona, aquest dissabte 24 d’agost. L’endemà diumenge dia 25 s’ha programat “Amic Salom”, a càrrec de TAT de Vilafranca i de La Torre de Les Gunyoles

L’abonament per a dos espectacles del cicle té un preu de 8 euros i per a tres, de 10 euros. Es podran comprar entrades anticipades a les mateixes taquilles de Cal Bolet, aquest dijous i divendres, en horari de 7 de la tarda a les 9 del vespre.

Escolta l'entrevista a Pilar Mata, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí


 

Document Actions