Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Pilarín Bayés il·lustrarà un llibre dedicat a Mir Geribert

Durant la tardor la reconeguda dibuixant també protagonitzarà una activitat a la Torre de Moja
Pilarín Bayés
Pilarín Bayés

dimecres 29 juny 2022

Dins de les activitats de l’Any Mir Geribert, la reconeguda dibuixant i ninotaire Pilarín Bayés il·lustrarà un llibre que difondrà entre el públic infantil la figura de l’autoproclamat “Príncep d’Olèrdola”.  Un dels integrants de la Comissió Mir Geribert, Bienve Moya, ha avançat també que durant la tardor es preveu que Pilarín Bayés realitzi una activitat a la Torre medieval de Moja, mostrant  alguns dels seus dibuixos sobre aquest personatge històric. (àudio)

El propòsit del llibre il·lustrat per Pilarín Bayés és el de poder acostar la figura de Mir Geribert a un ampli públic, especialment els infants, tal i com es persegueix amb l’espectacle de titelles “El falcó i el Príncep”, estrenat per la companyia Micro Troupe durant la darrera Trobada d’Olèrdola.

Pilarín Bayés ja coneixia el personatge de Mir Geribert i en una trobada mantinguda aquest mes de juny amb membres de la Comissió ja va comunicar que faria els dibuixos.(àudio)

La Comissió Mir Geribert també treballa en la convocatòria d’un congrés científic que reunirà a estudiosos especialitzats  en la figura de Mir Geribert i en l’època medieval a Catalunya. El congrés es preveu celebrar durant el mes d’octubre.

 

Document Actions