Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Places disponibles pels tallers creatius florals que oferirà Mònica Vilanova a Moja dimarts i dimecres de la setmana que ve

L’activitat l’organitza l’Ateneu Mogenc i es programa les 18.00h al Centre Cívic La Xarxa. Cal inscripció prèvia a ateneumogenc@gmail.com.

dilluns 11 desembre 2023

 

Encara queden les darreres places disponibles per poder participar en els tallers creatius florals d'aquest mes de desembre que organitza l’Ateneu Mogenc, el dimarts 19 de desembre i l’endemà dimecres dia 20. Els tallers es realitzaran al Centre Cívic La Xarxa de Moja, a les 18.00 h, i seran  impartits per Mònica Vilanova  d'Espai Creatiu. Vilanova va ser guardonada com a millor florista MAF 2018 i es classificava segona l’any 2022. Enguany el taller proposa als participants fer una creació nadalenca molt original, utilitzant material natural i decoratiu.

La reserva de places es farà per rigorós ordre de sol·licitud.

 És un taller pensat per un públic adult o nens/es majors de 10 anys (amb interès pel tema).  És un taller amb aportació econòmica de 15 €/inscripció (20 € en cas de no ser socis de l'entitat) i amb places limitades. Cal inscripció prèvia a ateneumogenc@gmail.com.

Document Actions