Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ple a l’Ajuntament d’Olèrdola dimarts 17 d’octubre a les 19.30h

Amb la presa de possessió de Sergi Martínez com a nou regidor, una modificació de pressupost de gairebé 1’5 M i la modificació de les ordenances fiscals

divendres 13 octubre 2023

Per dimarts de la setmana que ve, 17 d’octubre, hi ha convocada sessió ordinària de ple de l’Ajuntament d’Olèrdola a les 19.30h. En l’ordre del dia de la sessió s’inclou la presa de possessió com a nou regidor de l’Ajuntament d’Olèrdola de Sergi Martínez, que passarà a ser regidor del grup Impulsem Olèrdola després de la renúncia de Jordi Gómez.

El ple també preveu modificar les ordenances fiscals pel 2024 i aprovar una modificació de pressupost, per valor de prop d’1’5M d’euros. La sessió de dimarts també preveu designar els dos dies festius d’obertura comercial autoritzada, addicionals als vuit festius establerts per la Generalitat. També el ple preveu aprovar l’aplicació de l’increment retributiu al personal de l’Ajuntament, d’acord amb el que fixa l’Estat; així com bonificar l’impost de construccions per la reconversió de l’edifici que acull un Centre de Dia a Sant Pere Molanta.

Els grups d’ERC, Impulsem i PSC traslladen al ple una moció sobre sobirania ferroviària. ApO i Impulsem encapçalen la presentació d’una moció de rebuig a l’espionatge i les infiltracions policials.

Com és habitual en una sessió ordinària, el ple finalitzarà amb l’apartat d’informacions de les regidories i el torn de precs i preguntes.

El ple es podrà seguir en directe( des de pc , no per mòbils o tauletes) al servei de videoactes

Document Actions