Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ple extraordinari aquest dimecres per designar els membres de les meses electorals

Sorteig públic per a triar els integrants de les meses entre les persones censades menors de 70 anys

dilluns 27 abril 2015

Aquest dimecres 29 d’abril, a les 15:15, s’ha convocat sessió extraordinària de ple de l’Ajuntament d’Olèrdola. L’únic punt de l’ordre del dia és el de procedir al sorteig públic per la designació dels membres de les meses electorals per a les eleccions municipals del 24 de maig de 2015.

La Llei Orgànica 2/2011, de 28 de gener, estableix que la formació de les meses electorals és competència dels ajuntaments, sota la supervisió de les Juntes Electorals de Zona i que el president i els vocals de cada mesa han de ser designats per sorteig públic entre la totalitat de les persones censades menors de 70 anys –si bé a partir dels 65 anys poden manifestar la seva renúncia- i que sàpiguen llegir i escriure. El president ha de tenir la titulació de Batxillerat o Formació professional de segon grau, o subsidiàriament el Graduat Escolar o equivalent. En el mateix sorteig també s’escullen cadascun dels suplents de cada mesa.

Un sorteig informàtic seleccionarà aleatòriament , entre les persones que figuren al Cens Electoral, els integrants de les meses electorals del municipi.

Document Actions