Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ple extraordinari de l’Ajuntament d’Olèrdola aquest divendres a la nit

Inclou l’acord definitiu de les ordenances fiscals pel 2015 i aprovar una ordenança sobre l’ús del sòl i edificació

dijous 18 desembre 2014

Aquest divendres, a dos quarts d’onze de la nit, s’ha convocat sessió extraordinària de ple de l’Ajuntament d’Olèrdola. Entre els punts que es preveuen tractar, cal destacar l’aprovació definitiva de les ordenances fiscals pel 2015, resolent les al.legacions presentades a l’aprovació inicial acordada en el ple del passat 3 de novembre . Dins de l’Àrea de Règim Interior i d’Hisenda també es contempla aprovar la xifra oficial de població del padró d’habitants, a 1 de gener de 2014, així com donar compte del Decret d’Alcaldia relatiu a canvis de finançament en diverses partides pressupostàries per a garantir inversions de millora en diferents espais públics del municipi.

Corresponent a Promoció Econòmica, es preveu aprovar la sol·licitud de canvi de dies festius d’obertura comercial per l’any 2015 i aprovar els dos dies festius addicionals d’obertura autoritzada.

Un altre dels punts que es tractaran és la proposta d’acord de signatura d’un conveni amb la Mancomunitat per a la gestió de colònies de gats de carrer. En l’àmbit de Governació s’ha previst aprovar la modificació dels Estatuts de la Mancomunitat .

Fins a 5 són les propostes que es traslladen al ple adscrites a l’Àrea d’Urbanisme.Una de les destacades és la relativa a l’aprovació inicial de l’Ordenança Municipal sobre l’ús del sòl i edificació. Així mateix, també es preveu l’acord amistós d’expropiació per a fer la rotonda d’accés a Moja i aprovar la delimitació dels termes municipals d’Olèrdola i Olivella i l’inici de l’expedient d’alteració de terme. Finalment, el 12è i darrer punt inclòs en l’ordre del dia d’aquest ple extraordinari es dedica a l’aprovació de la numeració d’un tram del carrer del Camp de Moja.

Document Actions