Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ple extraordinari i telemàtic de l’Ajuntament d’Olèrdola aquest dimarts al vespre

Inclou l’aprovació del pressupost per a l’any 2021, el nou contracte de manteniment de zones verdes i l’expropiació de terrenys de mutu acord a Sant Pere Molanta. El ple es podrà seguir a través de Youtube a les 19.30h

dilluns 16 novembre 2020

 

L’aprovació del pressupost municipal per a l’any 2021 és el punt més destacat dels inclosos en l’ordre del dia del ple extraordinari de l’Ajuntament d’Olèrdola, convocat aquest dimarts a dos quarts de vuit del vespre. El ple es realitzarà per videoconferència i es podrà seguir pel Canal de Youtube de Localret accedint a aquest enllaç, el mateix dimarts a les 19.30h.

El ple també sotmetrà aprovació una modificació parcial de la Relació de Llocs de Treball de l’Ajuntament per a l’anualitat 2021. Un altre dels punts destacats que es tractaran en la sessió serà  l’expropiació, de mutu acord amb la parròquia,  de terrenys situats al barri de la Rectoria de Sant Pere Molanta. El ple també contempla donar llum verda a la licitació del nou contracte de serveis de neteja, manteniment i conservació de zones verdes, parcs, arbrat i jardineres públiques del municipi.

Document Actions