Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ple ordinari de l’Ajuntament d’Olèrdola, dilluns a partir de les 19:30 h.

Es preveu aprovar un Reglament de Participació Ciutadana i resoldre al·legacions a la taxa de les escoles bressol

divendres 25 setembre 2015

L’aprovació del Reglament de Participació Ciutadana de l’Ajuntament d’Olèrdola és un dels punts més destacats dels inclosos en l’ordre del dia del proper ple ordinari de l’Ajuntament, convocat per dilluns 28 de setembre a partir de les 19:30. El ple també preveu procedir al nomenament del jutge de pau substitut i a resoldre les al·legacions presentades a la modificació de la taxa del servei d’escoles bressol. Altres punts inclosos en l’ordre del dia són l’aprovació del Compte General de l’exercici 2014, la modificació de la dedicació de l’alcalde, l’ampliació de la delegació de funcions a la Diputació de Barcelona i una modificació de pressupost.

En la sessió d’aquest dilluns també es preveu aprovar les festes locals del municipi pel 2016 i donar compte de l’informe trimestral d’intervenció i tresoreria.

Dins l’apartat de mocions es traslladen al ple fins a 6 propostes. El grup d’Apo proposa donar suport a una moció elaborada per la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca. També presenten mocions de suport a l’acollida de refugiats, a l’atenció i suport a les persones grans que pateixen maltractaments i un text de suport al Correllengua.

El grup d’ERC trasllada al ple una moció de suport a la creació del programa  “Garantia+55”, impulsada per UGT. També proposen una moció sobre la publicació dels actes culturals que l’Ajuntament d’Olèrdola subvencioni o patrocini.

Com és habitual, el ple de l’Ajuntament finalitzarà amb el punt dedicat a informacions de les diferents regidories i al torn de precs i preguntes.

Document Actions