Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Poques novetats en l’oferta de places per aquesta preinscripció a les escoles d’Olèrdola

Fins el dimarts 24 resta oberta la preinscripció al segon cicle d’Educació Infantil i a Educació Primària

dijous 19 abril 2018

Des del divendres i fins el proper dimarts 24 d’abril resta obert el període de preinscripció al segon cicle d’Educació Infantil i a Educació Primària. A les escoles d’Olèrdola, són gairebé inapreciables les novetats que presenta la preinscripció pel curs 2018-19 pel que fa a oferta de places. En el cas de l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta, l’oferta es limita a 12 places de p3: 10 places ordinàries i 2 per a Necessitats Educatives Especials(NEE). A l’escola Circell de Moja, per a P3 s’oferten 25 places, de les qual 2 són per a NEE. En aquesta escola , en cinc cursos més s’oferten places, preveient la possibilitat de completar grups fins als 25 alumnes. Així, a P4 l’oferta és de de 4 places ordinàries  i 2 per a NEE, mentre que  a P5 l’oferta arriba a les 8 places ordinàries i 2 per a NEE. A 3r de primària, l’oferta de places de l’escola de Moja inclou 8 places ordinàries i 3 per a NEE. A cinquè són 12 i 3; i a 6è , 16 ordinàries i 3 per a NEE.

La directora de l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta, Àngels Urgell, indica que estan tenint molta matrícula viva i mai han tingut problemes a l’hora d’incorporar alumnes, encara que això suposés superar la previsió inicial.(àudio)

El fet que la preinscripció s’hagi produït amb un mes d’endarreriment respecte el que era habitual no ha condicionat les escoles. Sí que des de Sant Pere Molanta s’apunta que els hi agradaria poder tenir ràtios més grans però també subratllen les avantatges que comporta tenir grups de menys de 20 alumnes.(àudio)

A l’escola Circell de Moja, la seva directora, Olga Roig, assenyala que pel centre no ha estat cap novetat l’oferta de places que ha confirmat pel proper curs el Departament.(àudio)

Tenir confiança en el centre que es triï com a primera opció és un dels criteris que Olga Roig recomana a les famílies a l’hora de triar escola.(àudio)

A les dues escoles d’Olèrdola no hi ha hagut una jornada fixada de portes obertes i sí que s’ha mantingut l’atenció personalitzada  a famílies que desitjaven conèixer les instal·lacions i els mètodes de treball dels centres.

Tota la informació relativa a la preinscripció es pot consultar a  http://queestudiar.gencat.cat/ca/preinscripcio/

Escolta les entrevistes realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola a Àngels Urgell i Olga Roig

Document Actions