Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Portes obertes a l’escola bressol El Pàmpol el 5 de maig i el dia 6 a l’escola bressol Gotims

Les dues jornades de portes obertes es faran en horari de 17:30 a 19:00, en la primera setmana de la preinscripció a les llars d’infants

dimecres 20 abril 2016

Amb el suport de la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament d’Olèrdola està aquests dies en ple procés de redacció de les bases que han de regir el nou concurs per adjudicar la gestió de les escoles bressol municipals. Aquesta circumstància ha condicionat els preparatius de la preinscripció pel curs que ve,  provocant que les jornades de portes obertes a les dues llars d’infants del municipi s’hagin programat en l’inici del mateix període de preinscripció.  A l’escola bressol El Pàmpol de Sant Pere Molanta, que ocupa instal·lacions de l’escola Rossend Montané, la convocatòria  de la jornada s’ha establert pel dijous 5 de maig. L’endemà divendres 6 de maig, la jornada de portes obertes s’ha fixat a l’escola bressol Gotims de Moja. En els dos casos, en horari de 17:30 a 19:00h.

Des de l’ajuntament es considerava que la jornada de portes obertes calia programar-la quan ja s’haguessin establert els preus pel proper curs. Aquesta decisió es preveu determinar la setmana que ve, tal i com assenyalava la regidora d’escoles bressol de l’Ajuntament d’Olèrdola, Eva Ruiz.(àudio)

Eva Ruiz avançava que l’Ajuntament aplicaria línies de subvencions que faran que pel curs que ve no hi hagin grans canvis en les quotes que paguen les famílies.(àudio)

Les famílies interessades sempre tenen l’opció  de preguntar qualsevol dubte dirigint-se directament a les llars d’infants.

Document Actions