Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Portes obertes a la seu d’Olèrdola del Museu d’Arqueologia aquest dimecres dins del Dia Internacional dels Museus

El MAC i l’Ajuntament ja treballen per oferir la programació dels “Vespres d’Estiu al Castell” , els dissabtes 30 de juliol i 6 d’agost

dimarts 17 maig 2022

 

Dins de la commemoració del Dia Internacional dels Museus, aquest dimecres 18 de maig hi haurà jornada de portes obertes a la seu d’Olèrdola del Museu d’Arqueologia. El jaciment es podrà visitar de manera gratuïta en el seu horari d’obertura, de 10 del matí a 17.30h.

El Dia Internacional dels Museus (DIM) es celebra el 18 de maig des del 1977, sota l’impuls del Comitè Internacional dels Museus (ICOM). És el dia en què els museus són els protagonistes i obren les seves portes per oferir una atractiva oferta d'activitats i per sensibilitzar als seus visitants i a la població de la seva importància en el desenvolupament de la societat.

La responsable de la seu d’Olèrdola del Museu d’Arqueologia, Núria Molist, confirmava aquesta jornada de portes obertes i recordava que des del MAC sempre s’hi participa en el Dia Internacional dels Museus. (àudio)

Vespres d’Estiu al Castell

En un altre ordre de coses, Núria Molist ha avançat que conjuntament amb l’Ajuntament d’Olèrdola ja s’està treballant per oferir aquest 2022 la programació dels “Vespres d’Estiu al Castell”. Serà els dissabtes 30 de juliol i 6 d’agost, amb activitats com l’observació d’estels, actuacions musicals i degustacions de productes del territori. (àudio)

Tant l’Ajuntament d’Olèrdola com des del Museu estan satisfets per l’elevada resposta de públic que han rebut les darreres edicions celebrades dels Vespres d’Estiu al Castell.

Document Actions