Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Portes obertes a les escoles bressol d’Olèrdola abans de començar la preinscripció

Del 30 d’abril a l’11 de maig serà la preinscripció a les llars d'infants. Portes obertes, el 16 a Moja i el 18 a Sant Pere

dimarts 03 abril 2018

Mitjançant un escrit signat per la regidora d’Escoles Bressol, Anna Boada, l’Ajuntament d’Olèrdola està informant directament del període de preinscripcions a les llars d’infants per al proper curs 2018-19. L’escrit s’ha enviat a les famílies del municipi amb infants nascuts els anys 2016, 2017 i 2018 i s’informa que el període de preinscripció a les Escoles Bressol d’Olèrdola és del 30 d’abril a l’11 de maig de 2018, tot recordant que el dia 30 és festiu de lliure elecció a les escoles bressol municipals.

En la carta la regidora recorda que Olèrdola disposa de dues  escoles bressol municipals, una situada al nucli  de Sant Pere Molanta: l’Escola Bressol El Pàmpol;  i l’altra al nucli de Moja:  l’Escola Bressol Gotims.  Ambdues escoles disposen de places per a infants nascuts entre el gener de 2016 i el desembre de 2017.  A l’Escola Bressol Gotims també es disposa d’una aula pels nadons nascuts a partir del mes de gener de 2018.

Per tal de donar a conèixer les instal·lacions i conèixer de primera mà el projecte pedagògic aplicat a les llars d’infants, s’han convocat jornades de portes obertes abans d’iniciar-se el període de preinscripcions.

A l’ Escola Bressol Gotims de Moja, la jornada de portes obertes serà dilluns 16 d’abril, de 17:00 a 18:30h. A l’ Escola Bressol El Pàmpol de Sant Pere Molanta, ubicada en les instal·lacions de l’escola Rossend Montané, la jornada de portes obertes serà dimecres 18 d’abril, de 16:30 a 18:00h (es realitzarà a l’aula de l’escola Rossend Montané).

En l’horari previst per la jornada de portes obertes, es projectarà un power point per veure com es desenvolupa un dia a l’escola. La directora  explicarà a les famílies el projecte educatiu i es podran visitar les instal·lacions.

Les famílies interessades en accedir a una plaça en un d’aquests centres, hauran de presentar la sol·licitud de preinscripció durant els dies 30 d’abril a  11 de maig a l’ escola bressol de la seva elecció, de dilluns a divendres en l’horari següent:

-Les sol·licituds de preinscripció per l’escola bressol Gotims es recolliran en aquest centre de 8:30 a 10:00h, des del dia 30 d’abril fins l’11 de maig (tenint present que el dia 30 d’abril és festiu de lliure disposició en aquest centre).

-Les sol·licituds de preinscripció per l’escola bressol El Pàmpol es recolliran en aquest centre de les 14:30 a 16:00h, des del dia 30 d’abril fins l’11 de maig (també tenint present que el dia 30 d’abril és festiu de lliure disposició en aquest centre).

La documentació necessària per tal de formular la preinscripció es facilitarà a  les  escoles bressol,  en el propi Ajuntament i a la pàgina web  www.olerdola.cat.

L’admissió de les preinscripcions es regirà pels criteris de preferència establerts pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, que es podran consultar a la pàgina web següent: www.gencat.cat/preinscripcio

Per qualsevol dubte, les persones interessades es poden adreçar a l’Escola Bressol Gotims(carrer Lluís Companys s/n, de Moja), al telèfon 93 817 27 92; a l’Escola Bressol El Pàmpol(recinte Escola Rossend Montané, al carrer Wilson de Sant Pere Molanta), al telèfon 93 892 35 93; o bé al mateix Ajuntament d’Olèrdola, al telèfon 93 890 35 02.

Document Actions