Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Portes obertes als Balls Populars Infantils de Moja aquest divendres a la tarda, davant de l’escola Circell

Els balls infantils participaran dissabte en la mostra folklòrica de la Trobada i preparen per la Festa Major de Moja el 20è aniversari de les panderetes

dimarts 30 maig 2023

L’agrupació de Balls Populars Infantils de Moja obre convocatòria per a poder formar part dels balls que acull. Per això organitza una jornada de portes obertes, aquest divendres a partir de dos quarts de 5 de la tarda, davant de l’escola Circell de Moja. Els nens i nenes que ho desitgin podran provar els capgrossos, ballar panderetes, panderos i cavallets. En acabar hi haurà un obsequi per a tots els participants. Les persones que hi estiguin interessades, però no puguin assistir a aquesta jornada, poden comunicar a l’associació la seva voluntat de formar part d’algun dels seus balls. Ho poden fer enviant un missatge a l’adreça de correu electrònic ballspopularsdemoja@gmail.com

La presidenta de l’associació de Balls Populars Infantils de Moja, Míriam Rivas, explicava que l’objectiu de la jornada és donar a conèixer els balls i captar nou balladors i balladores.(àudio)

La jornada es farà a dos quarts de 5 de la tarda, aprofitant el darrer dia d’aquest curs escolar amb horari de tarda a l’escola Circell. La jornada es convoca amb l’ànim de seguir recuperant més activitat un cop passada la pandèmia.(àudio)

L’endemà d’aquesta jornada de portes obertes, els Balls Populars Infantils participaran en la mostra de la Trobada d’Olèrdola, a partir de dos quarts de 6 de la tarda de dissabte. El canvi d’horari és valorat de manera positiva pels balls perquè així s’evita la forta calor del diumenge al migdia.(àudio)

Un altre compromís planificat per aquest any és la commemoració del 20è aniversari de les panderetes, durant la Festa Major de Moja.

Escolta l’entrevista a Miriam Rivas, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions