Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Portes obertes i visita guiada gratuïta aquest diumenge al Conjunt monumental d’Olèrdola dins les Jornades Europees de Patrimoni

La visita commemora a Olèrdola els 50 anys de l’obertura al públic del Museu

dijous 07 octubre 2021

 

Dins de la programació de les Jornades Europees de Patrimoni, aquest diumenge 10 d’octubre hi ha jornada de portes obertes a la seu d’Olèrdola del Museu d’Arqueologia de Catalunya i la possibilitat de seguir la visita guiada gratuïta "50 anys obrint Olèrdola". La visita vol commemorar que enguany fa 50 anys es va procedir l’obertura al públic del Museu Monogràfic de la seu d’Olèrdola del MAC. Una sèrie d’accions, entre les quals es trobava la restauració de l’església de Sant Miquel, varen ser el punt de partida per a la protecció i cura d’aquest bé patrimonial.

La visita es podrà fer a les 11 del matí. Cal reserva prèvia al correu electrònic : mac.olerdola@gencat.cat, o bé als telèfons 93 890 14 20 / 675 782 936 .

Donar a conèixer el patrimoni

Les Jornades Europees de Patrimoni són un esdeveniment cultural participatiu, obert a tothom i una gran oportunitat per donar a conèixer la riquesa i l’atractiu del nostre patrimoni cultural, amb l’objectiu principal d’estrènyer els vincles entre aquest i la societat.

Aquest 2021 les Jornades Europees de Patrimoni estan d’aniversari i celebren 30 anys.

Un any més, l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural impulsa les jornades que se celebren a nivell internacional amb el suport del Consell d’Europa des de 1991. 

Centenars de municipis i entitats de tot Catalunya se sumen a aquesta festa major del nostre patrimoni cultural, programant activitats gratuïtes durant el segon cap de setmana d’octubre per apropar el seu patrimoni cultural a la ciutadania. Podeu consultar l'agenda clicant aquí: AGENDA JEP 2021.

Document Actions