Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Posar en valor l’alta sensibilitat i gestionar-la de la millor manera a la xerrada de dissabte a Moja

El col·lectiu Orígnia i l’Ateneu Mogenc organitzen una xerrada – taller per donar a conèixer el concepte de Persones Altament Sensibles

divendres 07 juny 2019

 

El col·lectiu Orígnia i l’Ateneu Mogenc organitzen una xerrada – taller per donar a conèixer el concepte de Persones Altament Sensibles, un tret que té entre un 15 i un 20% de la població i que suposa percebre la realitat més intensament. No es tracta d’una patologia però sí que mal gestionada pot generar malestars. Reconèixer-la, posar-la en valor i veure’n les potencialitats, entre els objectius de l’acte d’aquest dissabte al Centre Cívic la Xarxa. Ens ho explica Roser Farré, d’Orígnia.(àudio)

El concepte de Persones Altament Sensibles és encara molt desconegut i suposa viure amb alts nivells d’empatia i emocionalitat, pensament i processament profund, i alta sensibilitat a les subtileses i sensorial. Així ho detalla Farré. (àudio)

La xerrada taller d’aquest dissabte, de les 10 a les 13h, constarà de dues parts, una primera per conèixer els trets de les persones altament sensibles, i una segona en forma de taller amb el cos. Roser Farré. (àudio)

Actes com aquest pretenen donar a conèixer aquest tret de la personalitat, acompanyar les persones altament sensibles, empoderar-les, aprofundir en l’autoconeixement i humanitzar la sensibilitat.

Les inscripcions es poden fer a l’adreça de correu electrònic ateneumogenc@gmail.com o al telèfon 608 51 45 99. El preu per participar-hi és de 3€ o bé gratuït per a socis de l’Ateneu Mogenc.

Podeu escoltar l’entrevista completa aquí.

Document Actions