Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Positiu balanç del primer cap de setmana de Festes d’Hivern a Moja malgrat el fred i la pluja

Els temps va obligar a suspendre la cercavila i reconvertir-la en una exhibició a l’interior del Local Nou

dilluns 21 gener 2019

 

La Comissió de Festes de Moja ha ofert un balanç inicial satisfactori del primer cap de setmana de Festes de Sant Macari, les festes d’hivern de Moja. Algun dels actes realitzats , com el sopar popular de divendres o el concert i ball de nit de dissabte, han registrat una participació lleugerament inferior a  la recollida l’any passat. Malgrat això, la comissió de Festes té sensacions positives per la predisposició detectada entre els veïns participants, tal i com exposa una de les seves integrants , Ingrid Gras.(àudio)

Dissabte a la tarda el temps va respectar el Correfoc dels Diables, que va finalitzar a la plaça de l’Església amb una espectacular encesa conjunta. Diumenge al matí, la pluja va obligar a que la cercavila és readaptés i es convertís en exhibició dels balls folklòrics del poble, a l’interior del Local Nou. Balls i grallers van reaccionar amb agilitat i van oferir una lluïda mostra d’actuacions.(àudio)

Aquest cap de setmana, segon  i darrer de Festes de Sant Macari, totes les propostes tenen la finalitat solidària de recollir fons per a destinar-los a la Fundació Sant Joan de Deu per contribuir a la seva tasca de lluita contra el càncer infantil. Dissabte hi ha taller de pinta cares i animació infantil, mentre que per diumenge es prepara la pedalada solidària i el concert amb l’escola municipal de música de Vilafranca.

Document Actions