Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Positiva estrena de la “Nit de Swing” al Castell d’Olèrdola malgrat l’amenaça de pluja

Una setantena de persones, la majoria de fora de la comarca, van viure dissabte aquesta novetat
La música en directe la va posar Jazz Moustache
La música en directe la va posar Jazz Moustache

dimecres 12 agost 2015

Va ploure fort durant la tarda i moltes de les persones que havien comunicat que assistirien a l’activitat van decidir no anar-hi. Malgrat aquest condicionant que suposava conviure amb el risc de pluja, la “Nit de Swing”es va mantenir i es va acabar fent dissabte a la nit al Castell d’Olèrdola, amb una participació estimable tenint en compte les circumstàncies. Fins a una setantena de persones, la majoria provinents de fora de la comarca, van compartir una classe oberta de ball de swing i després un animat ball, amb la música en directe del trio Jazz Moustache. Xavi Fernández, informador de Conjunt Monumental d’Olèrdola, ens oferia un balanç positiu de l’activitat.(àudio)Swing2ok.JPG

L’activitat s’organitzava sota el paraigües de les entitats Penedès Swing i del Jazz Club Vilafranca. Encara resta pendent fer una valoració amb deteniment, però tot apunta que la Nit de Swing es podria fer al Castell d’Olèrdola com a mínim una vegada a l’any.(àudio)

Entre els assistents, els balladors de localitats de l’Alt Penedès eren minoria. Balladors de Tarragona, Esparraguera, Vilanova, Calafell o Sitges es van desplaçar fins a Olèrdola per viure aquesta nit especial. (àudio)

Els assistents van valorar especialment les espectaculars vistes que es tenen des del Conjunt d’Olèrdola i el fet de poder ballar en un lloc de tanta monumentalitat, al costat de les muralles. L’organització va oferir servei de bar, taules i cadires. Després de la música en directe de Jazz Moustache, forces dels assistents van allargar l’activitat fins ben entrada la nit.

Escolta l'entrevista realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola a Xavi Fernández clicant aquí

 

 

 

Document Actions