Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Positiva valoració de l’Esquiada Jove que aquest cap de setmana organitzaven 7 municipis

La possibilitat d’esquiar durant dos dies i la convivència, aspectes més ben valorats
Participants d'aquesta Esquiada Jove 2013
Participants d'aquesta Esquiada Jove 2013

dimarts 26 febrer 2013

 

Una cinquantena de joves de 14 a 17 anys d’edat han  participat aquest cap de setmana en una sortida a la neu que organitzaven els serveis joves de 7 municipis de la comarca, incloent el d’Olèrdola. L’esquiada va permetre que aquests joves poguessin esquiar a l’estació de La Molina dissabte i diumenge, en un cap de setmana en què justament nevava al Penedès. Míriam Mulinari, tècnica de joventut de l’Ajuntament d’Olèrdola, ens fa una valoració positiva de l’experiència en conjunt, malgrat deixar constància d’alguna lesió individual.(àudio)

A La Molina es van trobar una meteorologia ben diferent els dos dies. El dissabte va ser difícil esquiar, però l’endemà diumenge ja es va poder practicar aquest esport en millors condicions. (àudio)

Per aquests joves l’esquiada no és només una sortida per a practicar esports de neu. També suposa un espai de convivència i relació entre joves de diferents municipis.(àudio)

L’esquiada es programa entre els mesos de febrer i març, procurant que la sortida no coincideixi amb altres activitats a la neu que organitzin els instituts i intentant  que no se solapi amb el calendari de rues de Carnaval del Penedès.

Escolta l'entrevista a Miriam Mulinari, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions