Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Predisposició de les entitats per iniciar una nova etapa del Consell Consultiu de Cultura

Una quarantena de membres d’associacions d’Olèrdola es reunien aquest dimecres al vespre convocades per l’Ajuntament
Arantxa Torres, regidora de cultura, atenent a entitats en acabar la reunió
Arantxa Torres, regidora de cultura, atenent a entitats en acabar la reunió

dijous 28 febrer 2013

Bones perspectives per a encetar una nova etapa del Consell Consultiu de Cultura d’Olèrdola. Aquest dimecres al vespre així es va poder constatar en la reunió plenària de les entitats del municipi que tenia lloc al local social Rossend Montané de Sant Miquel. La trobada la convocava l’Ajuntament amb el propòsit de  difondre les funcions d’aquest òrgan consultiu que té el propòsit de canalitzar la participació de les entitats en l’àmbit cultural del municipi.  La reunió també perseguia promoure un procés de renovació dels membres de la Comissió Permanent d’aquest Consell Consultiu. Per l’assistència, l’interès mostrat i els posteriors comentaris que es recollien, cal assenyalar que l’Ajuntament ha trobat una elevada predisposició entre una part ben representativa del teixit associatiu d’Olèrdola per a compartir aquesta nova etapa del Consell.

En la reunió hi van participar una quarantena de persones que representaven a més d’una vintena d’entitats. Després de la reunió plenària d’aquest dijous, s’ha emplaçat a les entitats de cada nucli a mantenir una reunió específica per a decidir els seus representants a la Permanent. La regidora de cultura de l’Ajuntament d’Olèrdola, Arantxa Torres, es mostrava satisfeta per l’assistència i destacava aquest període que ara s’obre per a renovar amb representants de cada nucli la Permanent del Consell. (àudio)

El caràcter informatiu de la reunió va ser aprofitat per a exposar qüestions relatives a la cessió dels espais municipals, la necessitat de comunicació per a evitar que se solapin activitats culturals durant l’any o bé aspectes com la formació en la gestió d’entitats.

La tècnica de cultura de l’Ajuntament d’Olèrdola, Miriam Mulinari, subratllava la diversitat de les entitats representades en la reunió i es mostrava confiada en què es pugui fer efectiva amb noves incorporacions la renovació de la Permanent.(àudio)

Un bon indici de la predisposició de les entitats ja va ser aquest mateix dijous, en acabar la reunió, quan alguns representants expressaven mostrar-se oberts a optar a ser membres de la Permanent.(àudio)

La constitució de la Permanent per poder recolzar l’organització de la  Trobada d’Olèrdola,els dies 18 i 19 de maig, és una referència en aquest procés de renovació. També des de l’Ajuntament s’ha subratllat que el Consell Consultiu pot tractar qüestions noves que fins ara no assumia, en funció de les inquietuds dels seus membres.

Escolta les entrevistes a Arantxa Torres i Miriam Mulinari, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions