Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Preinscripció extraordinària per a l’aula de nadons de l’escola bressol Gotims de Moja

La preinscripció es podrà fer del 26 de novembre al 5 de desembre i dilluns 19 hi ha jornada de portes obertes

dimecres 14 novembre 2018

Qui desitgi conèixer les instal·lacions de l’aula de nadons i tots els espais de l’escola bressol Gotims de Moja, així com el model educatiu que s’hi aplica, pot aprofitar la jornada de portes obertes convocada dilluns de la setmana que ve, en horari de 5 a dos quarts de 7 de la tarda.PatiEscolabressol.jpgPatiEscolaBressol1.jpg

La regidora d’escoles bressol de l’Ajuntament d’Olèrdola, Anna Boada, recordava que durant la preinscripció ordinària abans de l’inici del curs no hi va haver cap sol·licitud per  a aquesta aula que està adaptada per a acollir els infants més petits, a partir dels 4 mesos. Amb tot, es considera adient insistir en la crida per a poder reobrir el servei perquè ho aprofitin les famílies que ho necessitin, tenint en compte les prestacions que té l’aula i el seu bon equipament.(àudio)

S’ofereixen 8 places i el servei s’obriria si es cobreixen la meitat com a mínim. El període per a formalitzar aquesta preinscripció extraordinària per a l’aula de nadons s’obrirà el dilluns 26 de novembre i finalitzarà el dimecres 5 de desembre.

La jornada de portes obertes també permetrà conèixer el nou aspecte del pati petit de l’escola, recentment remodelat per l’Ajuntament d’Olèrdola amb la instal·lació d’una nova tanca més vistosa, adaptada a la normativa. (àudio)

L’actuació s’ha aprofitat per a substituir amb gespa artificial les antigues jardineres i el sorral que hi havia en el perímetre de l’antiga tanca . Això ha provocat que  el pati guanyi 35 metres quadrats a disposició dels jocs dels infants i passi a comptar amb 110m2 den superfície.(àudio)

Per a més informació sobre l’activitat de l’escola o el funcionament de la jornada de portes obertes de dilluns, es pot trucar als telèfons 93 817 27 92 o al 679 992 564.

Document Actions