Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Presència d’Olèrdola en la 25a Diada General de puntaires de Catalunya

Les puntaires van aprofitar la diada per passar el dia a Barcelona, visitant després el Poble Espanyol

dimecres 29 maig 2013

L’Escola de Puntaires d’Olèrdola va desplaçar aquest diumenge a Barcelona un autocar amb 39 persones per participar en la 25a Diada General de puntaires de Catalunya. De puntaires vingudes d’arreu del país en van acabar participat a la Diada General prop de 3.000, reunides a l’Arc de Triomf, incloent una vintena de puntaires del municipi. Enriqueta Mata, professora de l’Escola de Puntaires, explicava que malgrat l’amenaça de pluja van passar un dia molt agradable.(àudio)

A l’Escola de Puntaires els hi ve molt de gust participar en la Diada General perquè també els permet conèixer material especialitzat i veure els treballs d’altres escoles de puntaires. En acabar la Diada, al migdia, es van desplaçar-se al Poble Espanyol per dinar i fer-hi una visita. (àudio)

Llevat dels anys en que ha coincidit amb la Trobada d’Olèrdola, la sortida a la Diada General és una de les trobades fixes que cada any compta amb la presència de les puntaires d’Olèrdola. L’any que ve també preveuen estar en la Diada General, que s’ha anunciat que se celebrarà a Olot. (àudio)

Les puntaires tenen la propera sortida aquest diumenge, a Vilafranca, al Casal d’Avis del carrer Peguera. El 9 de juny estaran a la Pobla de Claramunt, el 30 de juny al Firamercat de Sant Pere Molanyta, el 7 de juliol a La Llacuna i el 21 de juliol a Gelida. També estan preparant l’exposició anual de treballs que, aquest 2013, oca oferir per la Festa Major de Moja.

Escolta l'entrevista a Enriqueta Mata, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions