Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Presència destacada de joves i de veïns de Moja en la renovada llista de Junts per Olèrdola

La candidata a l’alcaldia, Mari Carme Villanueva, resumia que la candidatura reuneix “gent que estimem Olèrdola i que volem treballar pel municipi”

dilluns 01 abril 2019

 

La candidatura que presenta Junts per Olèrdola a les properes eleccions municipals del 26 de maig té una forta presència de joves i de veïns del poble de Moja. La llista s’ha donat a conèixer aquest diumenge al matí, a la plaça Olèrdola de Moja, en un àgil acte que ha permès conèixer els 11 noms de la llista, per bé que en la candidatura hi figuraran més veïns de suport, fins arribar als 21, segons assenyalava la candidata a l’alcaldia, Mari Carme Villanueva.

Fins a 5 dels 11 noms de la llista són veïns de Moja, dels quals tres se situen entre les 6 primeres posicions: la número 2, Marta Mestre; el número 4, Jordi Álvarez; i la número 6, Yolanda Liron. Àngels Casanovas, veïna de Sant Pere Molanta, és la tercera de la candidatura. El cinquè lloc l’ocupa Joan Silvestre Raventós, veí de Sant Miquel. Setena és Aina Zapater, de Sant Pere Molanta. En el vuitè lloc hi ha Juan Alberto Moreno, de Can Trabal. La novena posició és per a Èric Via, de Moja; Albert Montané, veí de la Serreta, és el 10è i Pere Solé Miret, també de Moja, figura en l’onzè lloc.

Mari Carme Villanueva resumia que la candidatura té en comú que són gent que “estimem Olèrdola i volem treballar pel municipi”. La candidata a l’alcaldia va enumerar els valors que reuneix l’equip que encapçala, tot recordant que l’expressió “valors”  significa en el seu origen del llatí “ser forts”. Per Villanueva, la candidatura la integren “onze persones molt fortes i amb molts valors” perquè són “respectuosos, solidaris, emprenedors, compromesos, cooperatius, creatius, amb experiència, integradors, amb joventut, optimisme, paciència, reflexió i responsabilitat”. Altres atributs que reuniria la llista, segons exposava Villanueva, són els de “saber escoltar, saber estar, la perseverança i la valentia”.

Villanueva posa l’accent en la renovació i joventut de la llista, a la vegada que assenyalava que els valors detallats durant l’acte són els que  mouen la candidatura.(àudio)

Marta Mestre, segona de la llista, sintetitzava que Junts per Olèrdola tenia com a propòsit “escoltar la opinió del poble i fer municipi”. En una entrevista amb Canal 20-Ràdio Olèrdola, Jordi Álvarez, quart de la candidatura, incidia en aquesta voluntat d’estar al costat dels veïns i subratllava el propòsit de procurar que des de l’Ajuntament es posin facilitats a les activitats que promouen les entitats.(àudio)

Junts per Olèrdola ha obert contes a Instagram, twitter, facebook i una pàgina web ,amb un apartat de suggeriments obert a les aportacions dels veïns . És un reflex de la voluntat de la llista “d’escoltar al poble”, tal i com indica Mari Carme Villanueva.(àudio)

Es pot contactar amb Junts per Olèdola a la seva web www.juntsperolerdola.cat, a twitter: @juntsxolerdola; facebook : Juntsperolerdola i Instagram: @juntsperolerdola.Qui ho desitgi, també pot dirigir un correu electrònic a Info@juntsperolerdola.cat

Escolta l'entrevista a Mari Carme Villanueva i a Jordi Álvarez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions