Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Presència destacada d'Olèrdola en els actes centrals de “Viu el Parc”

El 21 d’octubre hi haurà “Poesia als parcs” i el 4 de novembre la Festa Major del Parc
El Conjunt d'Olèrdola tornarà a acollir la Festa Major del Parc
El Conjunt d'Olèrdola tornarà a acollir la Festa Major del Parc

dimecres 26 setembre 2012

 

Amb una fira d’artesans a Begues, aquest diumenge al matí s’enceta la programació d’actes centrals de “Viu El Parc”, el programa d’actes lúdics i culturals que per la tardor es fa als territoris vinculats als parcs del Garraf, Olèrdola i El Foix per a difondre el coneixement d’aquests espais protegits i els seus valors. Un any més Olèrdola torna a tenir un paper destacat en la programació dels actes centrals, acollint diverses propostes. Sens dubte, la que cal subratllar de manera especial és la Festa Major del Parc, programada per diumenge 4 de novembre al Castell d’Olèrdola. Andreu Bernadàs, responsable de l’entitat gestora de la programació, Taller de Cultura, explicava que l’emplaçament és l’idoni per a fer un any més la Festa. (àudio)

Una altra de les propostes centrals del programa Viu el Parc és el Parc a Taula que vincula establiments de l’àmbit del Parc amb els seus productes. Enguany  la presència d’Olèrdola es concreta amb el celler Viladellops i amb els restaurants La Posada de Sant Pere Molanta i Masia Segarrulls, a la carretera que del Castell. (àudio)

Aquest any una de les novetats que s’ha introduït en el programa té a veure amb les activitats adreçades a les escoles. Es vol dinamitzar en un únic eix el coneixement de la natura, la gestió, l’ ús i el patrimoni dels parcs, amb propostes adreçades als alumnes de 5è de les escoles dels municipis integrats en els parcs naturals. (àudio)

També cal subratllar que una de les tres sessions de “Poesia als parcs” s’ha programat diumenge 21 d’octubre al castell d’Olèrdola. Recordem que també s’ha inclòs la Festa Major del Parc com un dels dos apartats del concurs de fotografia dels Parcs del Garraf, Olèrdola i El Foix.

L’activitat específica que cada any es fa de manera rotativa en un dels nuclis del municipi, dins del programa Olèrdola Viu el Parc, s’ha programat l’11 de novembre, al Local Nou de Moja, amb l’espectacle d’animació infantil “La Fàbrica dels somnis” del grup País de Cotó.

 

Document Actions