Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Presentació del Servei Jove d’Olèrdola a l’alumnat de 5è i de 6è de l’escola Circell de Moja

Els Espais Joves obren el primer dimarts de mes a Sant Miquel i la resta de dimarts a Can Trabal; els dijous a Moja i els divendres a Sant Pere Molanta

divendres 08 març 2024

 

Aquest dijous a la tarda un dels dos dinamitzadors dels Espais Joves d’Olèrdola, l’Adrià Cardó, ha presentat el servei a l’alumnat de 5è i de 6è de l’escola Circell de Moja. Els espais estan a disposició del jovent del municipi, a partir dels 12 anys. El primer dimarts de mes al local social Rossend Montané de Sant Miquel i la resta de dimarts al local social de Can Trabal; els dijous al Centre Cívic La Xarxa de Moja; i els divendres al Centre Cívic Gatzara de Sant Pere Molanta. En tots els casos, en horari de 16.00 a 20.00h.

Adrià Cardó subratlla que aquests serveis permeten al jovent d’Olèrdola compartir espais de lleure, d’activitat , trobada i assessorament sense haver de sortir del municipi.(àudio)

La iniciativa de donar a conèixer directament els Espais Joves als més grans de l’escola Circell de Moja respon a la voluntat de fer que aquest servei sigui més utilitzat.(àudio)

A més de poder jugar, des dels Espais Joves s’organitzen xerrades i sortides. També s’ofereix assessorament personalitzat en temàtiques d’interès del jovent.(àudio)

Properament des del Servei Jove d’Olèrdola s’organitzarà una Game Fest i es planifica per l’estiu oferir una sortida a Port Aventura.

Escolta l’entrevista a Adrià Cardó, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions