Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Espectacular acte de presentació del Base Olèrdola

El club està integrat aquesta temporada per 170 infants i joves repartits en 13 equips

dimarts 13 desembre 2022

 

La graderia del camp municipal Els Pins de Moja es va omplir  dilluns 5 de desembre al vespre de familiars i acompanyants que no es van voler perdre l’acte de presentació del Base Olèrdola. Després de no poder-se fer durant els dos darrers anys a causa de la pandèmia, la presentació es recuperava amb un espectacular acte visual que finalitzava amb un castell de focs d’artifici.

Aquesta temporada el Base Olèrdola compta amb 13 equips que formen a 170 infants i joves. El president del club, Paco Sánchez, explicava que volien fer una presentació ben especial i destacava que la xifra d’inscrits al Base Olèrdola va creixent en els darrers tres anys. (àudio)

El president de l’entitat assenyalava que oferir un tracte “familiar i personal” a cada inscrit era un dels signes d’identitat del Base Olèrdola.(àuido)

Tot i assenyalar que és un objectiu molt complicat d’assolir, Paco Sánchez ha indicat que un dels reptes del club és intentar recuperar el futbol femení.

Durant la presentació l’alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez, agraïa la tasca que feia el club i recordava que va néixer ja fa 26 anys per “fer municipi” i generar sentiment de pertinença a Olèrdola. (àudio)

Preguntat sobre peticions que el club ha plantejat a l’Ajuntament, l’alcalde indicava que s’havia exposat que la gespa del camp necessita ser substituïda. En aquest sentit, Lucas Ramírez assenyalava que la gespa està arribant al final del seu període de vida útil.(àudio)

 Escolta les entrevistes a Paco Sánchez i a Lucas Ramírez, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Galeria d'Imatges

Base2ok.jpg
Base3ok.jpg
BAse4ok.jpg
Base5.jpg
BAse6.jpg
Base7.jpg
Base8ok.jpg
Base9ok.jpg

Document Actions