Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Preu reduït per les inscripcions anticipades a la Cursa de Muntanya “Pujada al Castell d’Olèrdola”

La tretzena edició de la prova es farà el diumenge 14 d’octubre

dimecres 26 setembre 2012

La cursa de muntanya a peu “Pujada al Castell d’Olèrdola” arriba el proper diumenge 14 d’octubre a la seva 13a edició. La data de celebració és el principal canvi introduït, després d’haver-se descartat les dates habituals, el mes de maig. Però no és pas l’única variació introduïda aquest any. Una de ben destacada també té a veure amb l’aspecte organitzatiu. I és que, per tal de facilitar el procés d’inscripció, el club BTT El Bressol, que assumeix l’organització tècnica de la prova, incentiva les inscripcions anticipades oferint-les a un preu més reduït. Les inscripcions es podien fer des del juliol. Fins el 15 de setembre tenien  un preu de 12 euros. A partir de llavors i fins el dia abans de la cursa, el preu és de 15 euros. Mentre que el mateix dia de la cursa l’import ja puja a 20 euros. Manel Suero, membre del Club BTT El Bressol, explicava que el propòsit és el de alleugerir el procés d’inscripció el mateix dia de la cursa. Fins ara ja es porten 50 inscripcions de les 300 que s’han fixat com a límit, tal i com explicava Manel Suero. (àudio)

El canvi de dates buscava facilitar una major participació i també més marge de temps per preparar la prova. Amb tot, durant el mes d’octubre també hi ha moltes proves similars que fan que molts atletes encara no hagin pres la decisió de participar-hi. (àudio)

La novetat més destacada del recorregut és la introducció d’un tram de duríssim desnivell, de 200 mestres de recorregut, sortint del castell qaun s’inicia el retorn a Moja. (àudio)

Les inscripcions es poden fer per Internet a través de la web bttelbressol.com . També de manera presencial a les botigues UBS Sports de Vilafranca i Xterra de Vilanova.

 

 

Document Actions