Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Primer balanç satisfactori per la participació rebuda en els actes de les Festes del Most de Moja

En el segon i darrer cap de setmana de festes, el Sopar i Ball del Most reunia dissabte a la nit a 125 persones

dilluns 28 octubre 2013

Aquest cap de setmana finalitzaven les Festes del Most de Moja. Ho feien amb la realització de dos actes programats al Local Nou: el Sopar i Ball del Most de dissabte a la nit i el teatre, diumenge a la tarda. Des de la Comissió de Festes, Lucas Ramírez destacava que les inscripcions al Sopar del Most es van acabar animant dies abans de fer-se, fins arribar als 125 participants.(àudio)

El ball va ser amenitzat per l’Orquestra Quartz Trio, que va satisfer les ganes de ballar dels assistents. Les Festes del Most de Moja han comptat amb dos caps de setmana d’actes variats, vinculats en molts casos amb la cultura del vi. Per la Comissió de Festes, aquest caràcter no exclou que el Sopar i Ball del Most sigui una cita central d’aquestes festes. És una activitat animada i facilita que els veïns es retrobin, tal i com apunta Lucas Ramírez.(àudio)

Fent un primer balanç de conjunt de com s’han desenvolupat les Festes del Most, la Comissió de Festes assenyala que hi ha hagut participació “de la gent que més ganes té de passar-s’ho bé”.(àudio)

La cloenda de les Festes del Most la va posar l’obra de teatre “ “L’hivern plora gebre damunt el gerani”, a càrrec del grup Llavor d’Art. En propers serveis informatius ampliarem la informació d’aquest acte.

Escolta l'entrevista a Lucas Ramírez, realitzda per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions